Bestuur Stichting Housemartin

Voorzitter

Ik kan niet tegen onrechtvaardigheid: daar word ik allergisch van. Opkomen voor mensen die aan de rafelrand van de maatschappij leven beschouw ik als een plicht.  Ervoor zorgen dat deze groep kwetsbaren ‘gezien wordt’ en als volwaardig mensen (gaan) meetellen is mijn levensdoel. Ik geniet van het leggen van onverwachte verbindingen tussen de meest uiteenlopende groepen mensen.

 

Ik geloof in mijn dromen. Ik ben in staat om – als ik ergens door gegrepen wordt – ‘iets’ op te bouwen uit het ‘niets’. Het woord ‘opgeven’ komt in mijn woordenboek achter de letter ‘z’. Kortom ik geef niet snel op. Dit is een essentieel deel van mijn karakter.

 

Marie-Anne van Erp

Penningmeester

Als kind van de Verlichting en dus een gelovige in de waarden en uitgangspunten die daarbij horen, is het natuurlijk de verantwoordelijkheid van de meer welvarenden in onze samenleving om op de bres te staan voor de meest kwetsbaren.  Wie dat ook zijn.  HouseMartin is opgericht om als een soort moderne ‘florence nightingale’ de meest kwetsbaren een tijdelijke plek te bieden om op krachten te komen … een prachtige initiatief, waaraan ik graag mijn bijdrage lever. 

 

Peter Verburg

Secretaris

Renske Visser

Algemeen lid

Mala Wallage